Informació SETMANA 5

Penultima setmana, i comencem la quarta setmana de l’EpicCampus i en aquesta es realitzaran les ultimes excursions DE TOT AL DIA. Recordeu:

Entregar l”autorització de l’excursió (si encara no s’ha entregat).
Mateix dia de l’excursió haureu de dur també la targeta sanitària original (no serveix una fotocòpia). La recolliran els monitors a cada parada d’autobús o a l’Epic i us serà tornada en marxar el nen/a al final del dia.

En relació al servei d’autocar i menjador (si el teniu contractat), heu de saber que:

1) Excursions de dia complet: l’autocar de matí operarà amb normalitat i, en tornar a les 17:00, haureu de mirar a quina hora passarà l’autocar per la parada que inicialment teníeu contractada a les 13:00 (si teníeu seleccionada l’opció de campus de matí). Encara que hàgiu contractat servei de campus de matí, l’excursió de tot el dia i l’autocar de les 17:00, NO té cap cost addicional.

En tots dos casos, si no teniu contractat servei d’autocar, haureu de deixar i recollir al vostre fill/a a les instal·lacions de l’Epic a les 9:00 i a les 13h o a les 17h respectivament, en funció de si l’excursió és de matí o de tot el dia.

Si teniu contractat el servei de menjador, els vostres fiils/filles tindran dinar + berenar. Si no el teniu, el podeu contractar-ho (mínim 24 h d’antelació) o portar-ho de casa (dinar + berenar). En totes dues opcions, als nens i nenes han de portar aigua. Recomanat 1l petits, i un 1,5l als grans.

DIMARTS –> GRUP A: Cosmocaixa de Barcelona

DIMECRES –> GRUP B i C: La Platja (Vilanova)

RECORDEU, que l’últim dia del vostre fill/a al campus podeu demanar les fotos i vídeo de les setmanes en què ha participat. Heu de portar un pendrive mínim de 8 GB de capacitat.

I per últim, recordeu que els vostres fills i filles han de portar calçat adequat per tal de dur a terme amb seguretat les activitats programades (jocs, esports, excursions, etc.)

Per qualsevol dubte o consulta, estem a la vostra disposició.