Informació setmana 4

Després de la Nit d’acampada, comencem la tercera setmana de l’EpicCampus i en aquesta es realitzaran les primeres excursions DE TOT AL DIA. Per tal que els vostres fills i filles hi puguin assistir, haureu d’entregar els fulls d’autoritzacions (estan incorporades al dossier informatiu famílies EpicCampus 2015 que es va enviar per correu electrònic) i el mateix dia de l’excursió haurà de dur també la targeta sanitària original (no serveix una fotocòpia). La recolliran els monitors a cada parada d’autobús o a l’Epic i us serà tornada en marxar el nen al final del dia.

En relació al servei d’autocar i menjador (si el teniu contractat), heu de saber que:

1) Excursions de dia complet (setmana 4 i 5): si el grup del teu fill/a fa una excursió de dia complet, l’autocar de matí operarà amb normalitat i, en tornar a les 17:00, haureu de mirar a quina hora passarà l’autocar per la parada que inicialment teníeu contractada a les 13:00 (si teníeu seleccionada l’opció de campus de matí). Encara que hàgiu contractat servei de campus de matí, l’excursió de tot el dia i l’autocar de les 17:00, NO té cap cost addicional.

En tots dos casos, si no teniu contractat servei d’autocar, haureu de deixar i recollir al vostre fill/a a les instal·lacions de l’Epic a les 9:00 i a les 13h o a les 17h respectivament, en funció de si l’excursió és de matí o de tot el dia.

Si teniu contractat el servei de menjador, els vostres fiils/filles tindran dinar + berenar. Si no el teniu, el podeu contractar-ho (mínim 24 h d’antelació) o portar-ho de casa (dinar + berenar). En totes dues opcions, als nens i nenes han de portar aigua. Recomanat 1l petits, i un 1,5l als grans.

DIMARTS –> GRUP A: Biblioteca + Mercat + Parc de Sant Jordi

DIMECRES –> GRUP B i C: Parc del Laberint d’Horta (excursió modificada (no s’anirà a Montserrat) per la previsió de la segona onada de calor que es preveu la setmana vinent). No cal nova autorització.

2) Aprofitem aquest comunicat per recordar-vos que si us queda pendent alguna documentació exigida (fotos mida carnet i fotocòpia de la targeta sanitària) ho heu de resoldre en els pròxims dies.

3) Per acabar, demanem la vostra col·laboració. Si teniu material fotogràfic o de vídeo de la Nit d’Acampda ens agradaria recopilar-les i compartir-les amb la resta de famílies del campus. Les podeu enviar a través del correu o mitjançant un pendrive.

RECORDEU, que l’últim dia del vostre fill/a al campus podeu demanar les fotos i vídeo de les setmanes en què ha participat. Heu de portar un pendrive mínim de 8 GB de capacitat.

Per qualsevol dubte o consulta, estem a la vostra disposició

Moltes gràcies